Over BW Bulbs

BW Bulbs is een bemiddelingsbedrijf voor alle soorten bolgewassen en is in staat om deze te bemiddelen, behandelen en te versturen voor binnen- en buitenland. BW Bulbs constateerde dat de buitenlandse afnemers naar manieren zochten om hun inkoopbeleid aan te passen naar de snel veranderende verhoudingen in de wereld, o.a. globalisering.

Momenteel bemiddel ik voor verschillende bedrijven met de nadruk op het buitenland. BW Bulbs biedt buitenlandse bedrijven met een solide financiële basis de mogelijkheid om bollen in te kopen rechtstreeks bij de Nederlandse bollenkwekers. Door mijn kennis van de verschillende producten en mijn ervaringen met de bol producerende bedrijven ben ik in staat om deze taak goed uit te voeren. Ik heb tevens een samenwerkingsverband met Logistiek Centrum BolleNoord. (Beiden zijn gevestigd op hetzelfde adres.) Dit bedrijf is gespecialiseerd in het geconditioneerd bewaren van verschillende bolgewassen. Hierdoor is het mogelijk om de kwaliteit van de bollen gedurende het bewaartraject zoveel mogelijk te waarborgen en is tevens de logistieke afhandeling in goede handen.

Eventuele kwaliteitsproblemen die terug te herleiden zijn naar de bol worden zoveel mogelijk in overleg met de bollenleveranciers opgelost volgens het Handelsreglement van de Bloembollen. Alle inkoopcontracten worden opgesteld volgens dit reglement. Het kan voor u zeer interessant zijn om uw bloembollen via BW Bulbs in te kopen.

Vraag naar de voorwaarden!

Siem Broersen Jaczn
info@bwbulbs.nl
Mob. +31(0)6 22499737